Bog & idéPer Larsen Andersen

Bøger skrevet af Per Larsen Andersen

Læs mere om Per Larsen Andersen
3 produkter
3 produkter
Dengang danskeren holdt jul i Australien
Dengang danskeren holdt jul i AustralienPer Larsen Andersen
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Dengang danskeren holdt jul i Australien
Døden fra Slemslev
Døden fra SlemslevPer Larsen Andersen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Døden fra Slemslev
Slemslev
SlemslevPer Larsen Andersen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Slemslev

Mere om Per Larsen Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Per Larsen Andersen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slemslev" udgivet af mellemgaard - "Dengang danskeren holdt jul i Australien" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Slemslev" udgivet af mellemgaard - "Krasmusnollikeskoven" udgivet af mellemgaard - "Døden fra Slemslev" udgivet af mellemgaard - "Døden fra Slemslev" udgivet af mellemgaard

Bøger af Per Larsen Andersen

Du kan købe seks bøger af Per Larsen Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Per Larsen Andersen bøger i et udvalg af formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Larsen Andersens "Slemslev"

Hos Bog & idé er "Slemslev" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Per Larsen Andersen "Dengang danskeren holdt jul i Australien"

"Dengang danskeren holdt jul i Australien" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Per Larsen Andersen