Bog & idéPer Larsen

Bøger skrevet af Per Larsen

Læs mere om Per Larsen
6 produkter
6 produkter
DNA-profiler
DNA-profiler - Et spændende værktøj i kampen mod den grove kriminalitetPer Larsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
DNA-profiler - Et spændende værktøj i kampen mod den grove kriminalitet
Den store Nordiske rockerkrig
Den store Nordiske RockerkrigPer Larsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Den store Nordiske Rockerkrig
Politisk betinget hærværk
Politisk betinget hærværkPer Larsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Politisk betinget hærværk
Krapyl
KrapylPer Larsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Krapyl
Ungdomshuset - rydningen og det der fulgte!
Ungdomshuset - rydningen og det der fulgte!Per Larsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Ungdomshuset - rydningen og det der fulgte!
Når børn er ofre
Når børn er ofre - pædofiliens hæslige ansigtPer Larsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når børn er ofre - pædofiliens hæslige ansigt

Mere om Per Larsen

Per Larsen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Larsen.
Bøgerne fra Per Larsen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Slemslev" udgivet af mellemgaard - "Dengang danskeren holdt jul i Australien" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Dengang danskeren holdt jul i Australien" udgivet af Forlaget mellemgaard - "2021 Kalender" udgivet af Forlaget Luftfoto - "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Sans for bevægelse" udgivet af Gyldendal - "Luftkunst fra Danmark" udgivet af Forlaget Luftfoto - "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "I praktik - Pædagogisk assistent" udgivet af Munksgaard - "Sprog, kommunikation og psykologi - Pædagogisk assistent (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "I praktik - Pædagogisk assistent (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Basal videnskabsteori" udgivet af Systime - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon Online" udgivet af Gyldendal - "Æstetikken tilbage i pædagogikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Dannelse" udgivet af Gyldendal - "Ungdomshuset - rydningen og det der fulgte!" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Politisk betinget hærværk" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "DNA-profiler" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Når børn er ofre" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store Nordiske rockerkrig" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Blindt ind i Basra" udgivet af Gyldendal - "Hattie på dansk" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Slemslev" udgivet af mellemgaard - "At ville noget med nogen" udgivet af Turbine Akademisk - "Krasmusnollikeskoven" udgivet af mellemgaard - "Døden fra Slemslev" udgivet af mellemgaard - "Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent." i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "At ville noget med nogen" udgivet af Turbine Akademisk
Og andre bøger fra Per Larsen som også kan købes her hos Bog & idé.

Bøger skrevet af Per Larsen

Her hos Bog & idé udbyder vi mange bøger fra Larsen. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Per Larsen bøger i udvalgte formater. Per Larsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Larsens "Slemslev"

Det er muligt at købe Per Larsens "Slemslev" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Per Larsen "Dengang danskeren holdt jul i Australien"

"Dengang danskeren holdt jul i Australien" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Dengang danskeren holdt jul i Australien" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Larsen