Bog & idéPer Lind

Bøger skrevet af Per Lind

Læs mere om Per Lind
2 produkter
2 produkter
Ryggen
RyggenPer Lind
799,95 DKK
Bog
(0)
Ryggen
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
359,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse

Mere om Per Lind

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Per Lind tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lind.
Bøgerne fra Per Lind findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Udlændingeret - studieudgave" udgivet af Djøf Forlag - "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Inflation, indkomst og ulighed (2. udg.)" udgivet af Multivers Academic - "Ryggen" udgivet af Gyldendal - "Ryggen" udgivet af Munksgaard - "Inflation, indkomst og ulighed (2. udg.)" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers Academic - "Udlændingeret Indrejse, visum, asyl, familiesammenføring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Rösten" udgivet af Studentlitteratur - "Kongeskibets kogekunst" udgivet af Atelier - "Danske asylafgørelser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danske asylafgørelser" udgivet af Djøf Forlag - "Ryggen" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Per Lind

Du kan bestille 12 bøger af Per Lind her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Linds bøger kommer i udvalgte formater. Per Lind bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Linds "Udlændingeret - studieudgave"

Hos Bog & idé er "Udlændingeret - studieudgave" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Per Lind "Fysioterapeutisk undersøgelse"

Det er muligt at købe Per Linds "Fysioterapeutisk undersøgelse" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Lind, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Lind