Bog & idéPer Lykke

Bøger skrevet af Per Lykke

Læs mere om Per Lykke
2 produkter
2 produkter
De kendte og de glemte
BOEGERTILSTAERKPRIS
De kendte og de glemteHans Hauge
248,96 DKK
Hæftet
(6)
De kendte og de glemte
Skuespil
SkuespilErik Hvidt
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skuespil

Mere om Per Lykke

Per Lykke har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lykkes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du gik før mig" udgivet af Forlaget Amanda Books - "Malkekvæg" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Folket til gavn og glæde" udgivet af Gad¤i samarbejde med Selskabet for Dansk Teaterhistorie - "Malkekvæg" udgivet af Seges Forlag - "Erhvervsjura - opgave- og materialesamling" udgivet af Gyldendal - "Hvad med teaterhistorien" udgivet af Selskabet for Dansk Teaterhistorie

Bøger skrevet af Per Lykke

Du kan bestille seks bøger af Per Lykke her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Per Lykke bøger i forskellige formater. Lykkes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Lykkes "Du gik før mig"

Det er muligt at købe Per Lykkes "Du gik før mig" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Amanda Books.

"Malkekvæg" af Per Lykke

Endnu en af Per Lykke skønne bøger, som er værd at læse. Det er Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Lykke