Bog & idéPer Mollerup

Bøger skrevet af Per Mollerup

Læs mere om Per Mollerup
4 produkter
4 produkter
Dansk design: Ganske enkelt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk design: Ganske enkeltPer Mollerup
290,46 DKK
Indbundet
(1)
Dansk design: Ganske enkelt
Symmetri. Gentagelsens attraktion i arkitektur & design
Symmetri. Gentagelsens attraktion i arkitektur & designPer Mollerup
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Symmetri. Gentagelsens attraktion i arkitektur & design
Symmetri
SymmetriPer Mollerup
169,95 DKK
EBOG
(0)
Symmetri
Brandbook
BrandbookPer Mollerup
99,95 DKK
PDF
(0)
Brandbook

Mere om Per Mollerup

Hvis du mangler en bog skrevet af Per Mollerup, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mollerup.
Bøgerne fra Per Mollerup findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "mobilia dacapo" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Dansk design: Ganske enkelt" udgivet af Gyldendal - "Brandbook" udgivet af Børsen - "Godt nok er ikke nok " udgivet af Dansk Design Center

Per Mollerups bøger

Per Mollerup har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Mollerups bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Mollerup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Mollerups "mobilia dacapo"

Hos Bog & idé er "mobilia dacapo" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Per Mollerup "Dansk design: Ganske enkelt"

Det er muligt at købe Per Mollerups "Dansk design: Ganske enkelt" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Mollerup