Bog & idéPer Munch

Bøger skrevet af Per Munch

Læs mere om Per Munch
3 produkter
3 produkter
Find træningsbalancen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Find træningsbalancenMia Beck Lichtenstein
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Find træningsbalancen
Undervisning på professionsuddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning på professionsuddannelserRasmus Anker Bendtsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning på professionsuddannelser
Med Dewey in mente
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med Dewey in menteClaus Madsen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Med Dewey in mente

Mere om Per Munch

Der findes en del bøger skrevet af Per Munch til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Munch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grædende Hjerte, Blødende Sjæl" udgivet af Saxo Publish - "Du er en go' far" udgivet af Fremad - "Undervisning på professionsuddannelser" udgivet af Gyldendal - "Som blodet i kroppen" udgivet af LogosMedia. i samarbejde med ELM-forlag - "Med Dewey in mente" i serien "Dewey biblioteket" udgivet af Klim

Mere om Per Munchs bøger

Per Munch har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Per Munch fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Munch skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grædende Hjerte, Blødende Sjæl" af Per Munch

Hos Bog & idé er "Grædende Hjerte, Blødende Sjæl" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Du er en go' far" af Per Munch

Hos Bog & idé er "Du er en go' far" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fremad.
Detaljer
Fulde navn:
Per Munch