Bog & idéPer Østergaard Jacobsen

Bøger skrevet af Per Østergaard Jacobsen

Læs mere om Per Østergaard Jacobsen
4 produkter
4 produkter
Disrupt dit Mindset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt dit mindset og få succes med Big Data
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
389,95 DKK
EBOG
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big DataTorsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen
349,95 DKK
Paperback
(0)
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data
Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder
Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalderPer Østergaard Jacobsen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder

Mere om Per Østergaard Jacobsen

Hvis du søger en bog af Per Østergaard Jacobsen, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jacobsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Per Østergaard Jacobsens bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" udgivet af Efficiens - "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" udgivet af Efficiens - "CRM 5.0 – De ustyrlige kunder i en digital tidsalder" udgivet af Efficiens - "Disrupt dit Mindset" udgivet af Djøf Forlag - "Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data" udgivet af Efficiens - "CRM 2.0 Håndbogen" udgivet af Efficiens

Per Østergaard Jacobsens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Per Østergaard Jacobsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Per Østergaard Jacobsen bøger i samtlige formater. Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" af Per Østergaard Jacobsen

Det er muligt at købe Per Østergaard Jacobsens "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Efficiens, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" af Per Østergaard Jacobsen

Det er muligt at købe Per Østergaard Jacobsens "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Efficiens.
Detaljer
Fulde navn:
Per Østergaard Jacobsen