Bog & idéPer Ole Persson

Bøger skrevet af Per Ole Persson

Læs mere om Per Ole Persson
7 produkter
7 produkter
Vildhund
VildhundPer Ole Persson
49,95 DKK
Lydbog
(3)
Vildhund
Vildhund
VildhundPer Ole Persson
39,95 DKK
EBOG
(3)
Vildhund
Veteran
VeteranPer Ole Persson
29,95 DKK
EBOG
(0)
Veteran
Jaco
BOEGERTILSTAERKPRIS
JacoPer Ole Persson
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Jaco
Vildhund
VildhundPer Ole Persson
99,95 DKK
Hæftet
(3)
Vildhund
Vildhund
VildhundPer Ole Persson
109,95 DKK
EBOG
(3)
Vildhund
Vildhund
VildhundPer Ole Persson
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Vildhund

Mere om Per Ole Persson

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Per Ole Persson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Perssons bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Per Ole Perssons bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vildhund" udgivet af SAGA Egmont - "Vildhund" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Vildhund" udgivet af Brændpunkt - "Veteran" udgivet af SAGA Egmont - "Vildhund" udgivet af SAGA Egmont - "Jaco" udgivet af Batzer & Co

Per Ole Perssons bøger

Du kan bestille seks bøger af Per Ole Persson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Perssons bøger fås i flere formater. Perssons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vildhund" af Per Ole Persson

"Vildhund" kan købes online som lydbog. Du kan desuden altid have "Vildhund" af Per Ole Persson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Per Ole Persson "Vildhund"

Det er muligt at købe Per Ole Perssons "Vildhund" som ebog. Hvis du køber "Vildhund" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Ole Persson