Bog & idéPer Petterson

Bøger skrevet af Per Petterson

Læs mere om Per Petterson
1 produkter
1 produkter
I kølvandet
BOEGERTILSTAERKPRIS
I kølvandetPer Petterson
107,86 DKK
Hæftet
(0)
I kølvandet

Mere om Per Petterson

Hvis du leder efter en bog fra Per Petterson, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Pettersons bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Per Pettersons bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Út at stjala ross " udgivet af Sprotin - "I kølvandet" i serien "Nye romaner" udgivet af Batzer & Co - "I kølvandet " i serien "Nye romaner" udgivet af Gyldendal - "I kølvandet" i serien "Nye romaner" udgivet af Batzer & Co - "I kølvandet" i serien "Nye romaner" udgivet af Batzer & Co

Per Pettersons bøger

Per Petterson har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Per Petterson bøger i udvalgte formater. Petterson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Út at stjala ross " af Per Petterson

Det er muligt at købe Per Pettersons "Út at stjala ross " som lydbog. Med Per Pettersons "Út at stjala ross " som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Sprotin, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fao.

"I kølvandet" af Per Petterson

Hos Bog & idé er "I kølvandet" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "I kølvandet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Pettersons serie "Nye romaner". Det er Batzer & Co, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Petterson