Bog & idéPer Rasmussen

Bøger skrevet af Per Rasmussen

Læs mere om Per Rasmussen
5 produkter
5 produkter
Den Store Snittebog..
Den Store Snittebog..Frank Egholm
289,95 DKK
Hardback
(0)
Den Store Snittebog..
børnenes snittebog
børnenes snittebogFrank Egholm
199,95 DKK
Hardback
(1)
børnenes snittebog
Kvægets fodring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvægets fodringPer Rasmussen
107,96 DKK
Indbundet
(0)
Kvægets fodring
børnenes snittebog
Børnenes snittebogFrank Egholm
90,95 DKK
PDF
(1)
Børnenes snittebog
Salg i serviceorganisationer
Salg i serviceorganisationerPeter Erkmann
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Salg i serviceorganisationer

Mere om Per Rasmussen

Der findes flere bøger af Per Rasmussen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Rasmussens bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Per Rasmussens bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Future manifesto for boring art" udgivet af Space Poetry - "Fremtidigt manifest for kedelig kunst" udgivet af Space Poetry - "The catalyst experiment" udgivet af CatalYst - "Droner til monitering af flerårigt ukrudt i korn" i serien "Bekæmpelsesmiddelforskning" udgivet af Miljøstyrelsen - "The human flight " udgivet af Space Poetry - "Villa Sanas forbandelse" udgivet af Høst og Søn - "I sjælens rige" udgivet af Kahrius - "Salg i serviceorganisationer" udgivet af Gyldendal - "Generationsskifte" udgivet af Thomson Reuters - "Kvægets fodring" udgivet af DSR Forlag - "Håndbold - et åbent spil" udgivet af Bogforlaget Duo - "Mælkekvæg" udgivet af SEGES - "Tre Arkitektoner" i serien "Arkipelaget" udgivet af Antipyrine

Per Rasmussens bøger

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Per Rasmussen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Rasmussens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Rasmussens "Future manifesto for boring art"

Det er muligt at købe Per Rasmussens "Future manifesto for boring art" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Space Poetry, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Per Rasmussen "Fremtidigt manifest for kedelig kunst"

"Fremtidigt manifest for kedelig kunst" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Space Poetry.
Detaljer
Fulde navn:
Per Rasmussen