Bog & idéPer Schaarup

Bøger skrevet af Per Schaarup

Læs mere om Per Schaarup
4 produkter
4 produkter
Klinisk vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk vejledningPer Schaarup
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk vejledning
Beslutninger i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beslutninger i teori og praksisKjeld Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Beslutninger i teori og praksis
Ledelse og læring -  i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læring - i organisationerErik Elgaard Sørensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse og læring - i organisationer
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse

Mere om Per Schaarup

Per Schaarup har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schaarups nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk vejledning" udgivet af Akademisk Forlag - "Beslutninger i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Per Schaarup

Du kan købe fem bøger af Per Schaarup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Per Schaarup bøger i samtlige formater. Bøgerne af Schaarup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk vejledning" af Per Schaarup

"Klinisk vejledning" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Beslutninger i teori og praksis" af Per Schaarup

"Beslutninger i teori og praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Schaarup