Bog & idéPer Sjøgren

Bøger skrevet af Per Sjøgren

Læs mere om Per Sjøgren
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering
Praktisk klinisk smertebehandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk klinisk smertebehandlingNiels-Henrik Jensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk klinisk smertebehandling

Mere om Per Sjøgren

Hvis du søger en bog fra Per Sjøgren, ser du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sjøgrens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Praktisk klinisk smertebehandling" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Munksgaard

Mere om Per Sjøgrens bøger

Du kan finde seks bøger af Per Sjøgren her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Sjøgrens bøger kommer i flere formater. Sjøgrens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Sjøgrens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Per Sjøgren "Håndbog i palliativ medicin"

Det er muligt at købe Per Sjøgrens "Håndbog i palliativ medicin" som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Håndbog i palliativ medicin" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Sjøgren