Bog & idéPer Smed

Bøger skrevet af Per Smed

Læs mere om Per Smed
1 produkter
1 produkter
Sten i det danske landskab
Sten i det danske landskabPer Smed
339,95 DKK
Hardback
(0)
Sten i det danske landskab

Mere om Per Smed

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Per Smed. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Smed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sten i det danske landskab" udgivet af GO Forlag - "Skrifter fra Geografisk Institut, Danmarks Lærerhøjskole. Om istiden" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole. Geografisk Institut - "Landskabskort A2 Sjælland Bornholm" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A2 Nordjylland" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A2 Midtjylland" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A2 Sønderjylland og Fyn" udgivet af GO Forlag - "Sten i det danske landskab" udgivet af Gyldendal - "Sten i det danske landskab" udgivet af Højers Forlag - "Landskabskort A4 Sønderjylland og Fyn" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A4 Midtjylland" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A4 Nordjylland" udgivet af GO Forlag - "Landskabskort A4 Sjælland Bornholm" udgivet af GO Forlag

Mere om Per Smeds bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Per Smed hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Per Smed bøger i et udvalg af formater. Smeds bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sten i det danske landskab" af Per Smed

Det er muligt at købe Per Smeds "Sten i det danske landskab" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Skrifter fra Geografisk Institut, Danmarks Lærerhøjskole. Om istiden" af Per Smed

Dette er en også en skøn bog fra Smed, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Danmarks Lærerhøjskole. Geografisk Institut, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Smed