Bog & idéPer Sørensen

Bøger skrevet af Per Sørensen

Læs mere om Per Sørensen
6 produkter
6 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
719,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Meninger om mangt og meget
Meninger om mangt og megetPer Sørensen
69,00 DKK
EBOG
(0)
Meninger om mangt og meget
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Per Sørensen

Der findes forskellige bøger skrevet af Per Sørensen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Sørensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle dage er som søndag" udgivet af Saga - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af - - "Alle dage er som søndag" udgivet af Rosenkilde - "Det glemte eksperiment" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Alle dage er som søndag" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Magi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Religion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Magi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Magi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Meninger om mangt og meget" udgivet af Books on Demand - "Religion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tænkepauser 13-24" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Religionsforskningen før og nu" udgivet af Gyldendal - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Find formlen - Betonkonstruktioner" i serien "Formelsamling" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Religion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Pædagogik og eksistens" udgivet af Billesø & Baltzer - "Meninger om mangt og meget" udgivet af Books on Demand - "Træn og Lær" udgivet af Bjerre - "Magi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Per Sørensen

Du kan bestille 25 bøger af Per Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Per Sørensen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Sørensens "Alle dage er som søndag"

Hos Bog & idé er "Alle dage er som søndag" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Per Sørensen

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Sørensen