Bog & idéPer Straarup Søndergaard

Bøger skrevet af Per Straarup Søndergaard

Læs mere om Per Straarup Søndergaard
7 produkter
7 produkter
Livet - illustreret
Livet - illustreretLisa Aisato
149,95 DKK
EBOG
(17)
Livet - illustreret
Sparkesykkel
Sparkesykkel (norsk)Per Straarup Søndergaard
89,95 DKK
EBOG
(0)
Sparkesykkel (norsk)
Solen
SolenPer Straarup Søndergaard
89,95 DKK
e-bog
(0)
Solen
Blåhvalen
BlåhvalenPer Straarup Søndergaard
109,95 DKK
EBOG
(0)
Blåhvalen
Drengebogen
Drengebogen Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl
179,95 DKK
EBOG
(1)
Drengebogen
En kattunge i huset
En kattunge i huset (norsk)Per Straarup Søndergaard
89,95 DKK
EBOG
(0)
En kattunge i huset (norsk)
Hedgehog
HedgehogPer Straarup Søndergaard
89,95 DKK
e-bog
(0)
Hedgehog

Mere om Per Straarup Søndergaard

Der findes mange bøger af Per Straarup Søndergaard online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Søndergaards bogudgivelser.
Bøgerne fra Per Straarup Søndergaard findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En kattunge i huset " i serien "Mini" udgivet af Straarup & Co - "Sparkesykkel " i serien "Mini" udgivet af Straarup & Co - "Blåhvalen" udgivet af Straarup & Co - "Hedgehog" i serien "Mini English" udgivet af Straarup & Co - "Solen" i serien "Mini" udgivet af Straarup & Co - "Unges digitale dannelse" udgivet af Straarup & Co

Mere om Per Straarup Søndergaards bøger

Per Straarup Søndergaard har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Per Straarup Søndergaard bøger i et udvalg af formater. Søndergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Straarup & Co.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Straarup Søndergaards "En kattunge i huset "

"En kattunge i huset " er til salg som ebog. "En kattunge i huset " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Søndergaards serie "Mini". Bogen er til salg hos Bog & idé på nob og er udgivet af Straarup & Co.

"Sparkesykkel " af Per Straarup Søndergaard

Det er muligt at købe Per Straarup Søndergaards "Sparkesykkel " som ebog. Hvis du køber "Sparkesykkel " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Mini". Bogen kan købes online hos Bog & idé på nob og er publiceret af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Per Straarup Søndergaard