Bog & idéPer Thomas Andersen

Bøger skrevet af Per Thomas Andersen

Læs mere om Per Thomas Andersen
4 produkter
4 produkter
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!
Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk
Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikkPer Thomas Andersen
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk
Lese lyrikk : innføring i diktanalyse
Lese lyrikk : innføring i diktanalysePer Thomas Andersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Lese lyrikk : innføring i diktanalyse
Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse
Forstå fortellinger : innføring i litterær analysePer Thomas Andersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse

Mere om Per Thomas Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Per Thomas Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Andersens nyeste bøger.
Bøgerne fra Per Thomas Andersen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse" udgivet af Universitetsforlaget - "Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk" udgivet af Fagbokforlaget - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Fortelling og følelse : en studie i affektiv narratologi" udgivet af Universitetsforlaget - "Hvor burde jeg da være? : kosmopolitisme og postnasjonalisme i nyere litteratur" udgivet af Universitetsforlaget - "Norsk litteraturhistorie" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Per Thomas Andersen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Per Thomas Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Andersens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Thomas Andersens "Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse"

Det er muligt at købe Per Thomas Andersens "Forstå fortellinger : innføring i litterær analyse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Per Thomas Andersen "Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk"

"Rimbereids lyrikk : hendelser og poetiske øyeblikk" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Per Thomas Andersen