Bog & idéPer Tore Granrusten (r)

Bøger skrevet af Per Tore Granrusten (r)

Læs mere om Per Tore Granrusten (r)
1 produkter
1 produkter
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelseKjell-Åge Gotvassli
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse

Mere om Per Tore Granrusten (r)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Per Tore Granrusten (r) her hos Bog & idé. Det er "Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse" af Per Tore Granrusten (r)

Det er muligt at købe Per Tore Granrusten (r)s "Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Per Tore Granrusten (r) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Tore Granrusten (r)