Bog & idéPer Ulstrup Johansen & Mikael Trier

Bøger skrevet af Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier

Læs mere om Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier
1 produkter
1 produkter
Praktisk statistisk metode for økonomer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk statistisk metode for økonomerPer Ulstrup Johansen & Mikael Trier
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk statistisk metode for økonomer

Mere om Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier

Der er flere forskellige bøger fra Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Trier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Praktisk statistisk metode for økonomer" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag

Per Ulstrup Johansen & Mikael Triers bøger

Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Trier som hæftet. Triers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Djøf Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danmarks økonomi siden 1980" af Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier

"Danmarks økonomi siden 1980" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Praktisk statistisk metode for økonomer" af Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier

Det er muligt at købe Per Ulstrup Johansen & Mikael Triers "Praktisk statistisk metode for økonomer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Ulstrup Johansen & Mikael Trier