Bog & idéPer Ulstrup Johansen

Bøger skrevet af Per Ulstrup Johansen

Læs mere om Per Ulstrup Johansen
2 produkter
2 produkter
Praktisk statistisk metode for økonomer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk statistisk metode for økonomerPer Ulstrup Johansen & Mikael Trier
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk statistisk metode for økonomer
Danmarks økonomi siden 1980
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmarks økonomi siden 1980Per Ulstrup Johansen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Danmarks økonomi siden 1980

Mere om Per Ulstrup Johansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Per Ulstrup Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Johansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Praktisk statistisk metode for økonomer" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" i serien "Erhverv & samfund" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Danmarks økonomi siden 1980" i serien "Erhverv & samfund" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Praktisk statistisk metode for økonomer" i serien "Erhverv og samfund" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Bøger skrevet af Per Ulstrup Johansen

Der er 12 tilgængelige bøger af Per Ulstrup Johansen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Johansens bøger fås i udvalgte formater. Per Ulstrup Johansen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Ulstrup Johansens "Danmarks økonomi siden 1980"

Det er muligt at købe Per Ulstrup Johansens "Danmarks økonomi siden 1980" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Danmarks økonomi siden 1980" af Per Ulstrup Johansen

"Danmarks økonomi siden 1980" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Handelshøjskolens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Ulstrup Johansen