Bog & idéPer Vaglum

Bøger skrevet af Per Vaglum

Læs mere om Per Vaglum
1 produkter
1 produkter
Innføring i klinisk forskning og fagutvikling
Innføring i klinisk forskning og fagutviklingErlend Hem
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Innføring i klinisk forskning og fagutvikling

Mere om Per Vaglum

Du kan kun finde en enkelt bog af Per Vaglum her hos Bog & idé. Bogen hedder "Innføring i klinisk forskning og fagutvikling". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innføring i klinisk forskning og fagutvikling" af Per Vaglum

"Innføring i klinisk forskning og fagutvikling" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Per Vaglum fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Vaglum