Bog & idéPerle Møhl

Bøger skrevet af Perle Møhl

Læs mere om Perle Møhl
1 produkter
1 produkter
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
365,16 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden

Mere om Perle Møhl

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Perle Møhl online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Møhls bøger.
Bøgerne fra Perle Møhl udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ind i verden" udgivet af - - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Village voices " udgivet af Museum Tusculanum

Perle Møhls bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Perle Møhl hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Perle Møhl kan købes i et udvalg af formater. Møhls bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ind i verden" af Perle Møhl

Hos Bog & idé er "Ind i verden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ind i verden" af Perle Møhl

Hos Bog & idé er "Ind i verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Perle Møhl