Bog & idéPernile Eybye

Bøger skrevet af Pernile Eybye

Læs mere om Pernile Eybye
1 produkter
1 produkter
Blodets bånd #4: Følgesvenden
STREAM
Blodets bånd #4: FølgesvendenPernile Eybye
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Blodets bånd #4: Følgesvenden

Mere om Pernile Eybye

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Pernile Eybye. Bogen har titlen "Blodets bånd #4: Følgesvenden". Den er publiceret af Tellerup.com på dansk. "Blodets bånd #4: Følgesvenden" er desuden udgivet i serien "Blodets bånd".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernile Eybyes "Blodets bånd #4: Følgesvenden"

Hos Bog & idé er "Blodets bånd #4: Følgesvenden" tilgængelig som lydbog. Med Pernile Eybyes "Blodets bånd #4: Følgesvenden" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Blodets bånd". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.com.

Endnu en af Pernile Eybye skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernile Eybye