Bog & idéPernilla Ericson

Bøger skrevet af Pernilla Ericson

Læs mere om Pernilla Ericson
1 produkter
1 produkter
Jeg finder dig
STREAM
Jeg finder digPernilla Ericson
149,95 DKK
Lydbog
(10)
Jeg finder dig

Mere om Pernilla Ericson

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Pernilla Ericson. Bogen har titlen "Jeg finder dig". Den er publiceret af HarperCollins Nordic på dansk. "Jeg finder dig" er desuden en del af serien "En sag for Erlagruppen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg finder dig" af Pernilla Ericson

Hos Bog & idé er "Jeg finder dig" tilgængelig som lydbog. Med Pernilla Ericsons "Jeg finder dig" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Ericsons serie "En sag for Erlagruppen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

Dette er en også en skøn bog fra Ericson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Pernilla Ericson