Bog & idéPernille Aagaard

Bøger skrevet af Pernille Aagaard

Læs mere om Pernille Aagaard
1 produkter
1 produkter
Varmeforsyningsloven med kommentarer
Varmeforsyningsloven med kommentarerLisa Christensen
2179,95 DKK
Hardback
(0)
Varmeforsyningsloven med kommentarer

Mere om Pernille Aagaard

Hvis du søger en bog fra Pernille Aagaard, kan du vælge i mellem et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Aagaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varmeforsyningsloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Miljøretten Energi og klima" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Pernille Aagaard

Der er to tilgængelige udgivelser af Pernille Aagaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Aagaard kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Aagaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Varmeforsyningsloven" af Pernille Aagaard

Det er muligt at købe Pernille Aagaards "Varmeforsyningsloven" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.

Pernille Aagaard "Miljøretten Energi og klima"

"Miljøretten Energi og klima" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Aagaard