Bog & idéPernille Cordes

Bøger skrevet af Pernille Cordes

Læs mere om Pernille Cordes
3 produkter
3 produkter
Strik med lækre detaljer.
Strik med lækre detaljer.Pernille Cordes
299,95 DKK
Hardback
(0)
Strik med lækre detaljer.
Strik & stræk
Strik & strækMartha Miehe-Renard & Pernille Cordes
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Strik & stræk
Nem og kreativ garnfarvning
Nem og kreativ garnfarvningPernille Cordes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Nem og kreativ garnfarvning

Mere om Pernille Cordes

Der er forskellige bøger af Pernille Cordes tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cordes' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik med lækre detaljer." udgivet af Turbine - "Nem og kreativ garnfarvning" udgivet af Turbine - "Strik & stræk" udgivet af Turbine - "Den store bog om tunesisk hækling" udgivet af Turbine - "Tunesisk hækling" udgivet af Gyldendal - "Tunesisk Hækling" udgivet af Turbine

Bøger af Pernille Cordes

Du kan købe seks bøger af Pernille Cordes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Cordes fås i flere formater. Bøgerne af Cordes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Cordes' "Strik med lækre detaljer."

Hos Bog & idé er "Strik med lækre detaljer." tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Pernille Cordes "Nem og kreativ garnfarvning"

"Nem og kreativ garnfarvning" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Cordes