Bog & idéPernille Dam Nielsen

Bøger skrevet af Pernille Dam Nielsen

Læs mere om Pernille Dam Nielsen
2 produkter
2 produkter
Kære Neya
Kære NeyaPernille Dam Nielsen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Kære Neya
Kære Neya
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kære NeyaPernille Dam Nielsen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Kære Neya

Mere om Pernille Dam Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Pernille Dam Nielsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kære Neya" udgivet af 32 - "Kære Neya" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Bøger af Pernille Dam Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Pernille Dam Nielsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Pernille Dam Nielsen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kære Neya" af Pernille Dam Nielsen

Hos Bog & idé er "Kære Neya" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kære Neya" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af 32.

Pernille Dam Nielsen "Kære Neya"

Hos Bog & idé er "Kære Neya" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Dam Nielsen