Bog & idéPernille Engsig Eskildsen

Bøger skrevet af Pernille Engsig Eskildsen

Læs mere om Pernille Engsig Eskildsen
3 produkter
3 produkter
Liv. Den fantastiske historie om evolution
Liv. Den fantastiske historie om evolutionPernille Engsig Eskildsen
249,95 DKK
Indbundet
(8)
Liv. Den fantastiske historie om evolution
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneske
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneskeJakob Brodersen
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneske
Vi ændrer verden
Vi ændrer verdenPernille Engsig Eskildsen
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Vi ændrer verden

Mere om Pernille Engsig Eskildsen

Der findes forskellige bøger fra Pernille Engsig Eskildsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Eskildsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi ændrer verden" udgivet af Høst og Søn - "Liv. Den fantastiske historie om evolution" udgivet af Høst og Søn

Mere om Pernille Engsig Eskildsens bøger

Pernille Engsig Eskildsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Eskildsens bøger kommer bare som indbundet. Eskildsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Høst og Søn.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi ændrer verden" af Pernille Engsig Eskildsen

Det er muligt at købe Pernille Engsig Eskildsens "Vi ændrer verden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Liv. Den fantastiske historie om evolution" af Pernille Engsig Eskildsen

"Liv. Den fantastiske historie om evolution" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Engsig Eskildsen