Bog & idéPernille Garde Abildgaard

Bøger skrevet af Pernille Garde Abildgaard

Læs mere om Pernille Garde Abildgaard
1 produkter
1 produkter
Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige
STREAM
Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkeligePernille Garde Abildgaard
349,95 DKK
Lydbog
(4)
Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige

Mere om Pernille Garde Abildgaard

Pernille Garde Abildgaard har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige". Den er udgivet af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernille Garde Abildgaards "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige"

Hos Bog & idé er "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige" tilgængelig som lydbog. Med Pernille Garde Abildgaards "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Garde Abildgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Garde Abildgaard