Bog & idéPernille Harder og Søren Baastrup

Bøger skrevet af Pernille Harder og Søren Baastrup

Læs mere om Pernille Harder og Søren Baastrup
1 produkter
1 produkter
Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller
Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspillerPernille Harder og Søren Baastrup
199,95 DKK
Hardback
(0)
Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller

Mere om Pernille Harder og Søren Baastrup

Der er mange bøger fra Pernille Harder og Søren Baastrup tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Baastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" udgivet af Turbine - "Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Pernille Harder og Søren Baastrup

Du kan købe to bøger af Pernille Harder og Søren Baastrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Baastrup fås bare som hardback. Baastrups bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" af Pernille Harder og Søren Baastrup

Det er muligt at købe Pernille Harder og Søren Baastrups "Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" af Pernille Harder og Søren Baastrup

"Pernille Harder - pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Harder og Søren Baastrup