Bog & idéPernille Hedegaard Bøgh

Bøger skrevet af Pernille Hedegaard Bøgh

Læs mere om Pernille Hedegaard Bøgh
3 produkter
3 produkter
God klassekultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
God klassekulturPernille Hedegaard Bøgh og Ditte Gøricke Jensen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
God klassekultur
Randi er smidt ud af gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Randi er smidt ud af gruppenPernille Hedegaard Bøgh
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Randi er smidt ud af gruppen
God klassekultur
God klassekulturDitte Gøricke Jensen
209,95 DKK
EBOG
(0)
God klassekultur

Mere om Pernille Hedegaard Bøgh

Der findes en del bøger fra Pernille Hedegaard Bøgh tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Hedegaard Bøghs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tryk på kontakten" udgivet af Frydenlund - "God klassekultur" udgivet af Frydenlund

Pernille Hedegaard Bøghs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Pernille Hedegaard Bøgh hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Hedegaard Bøgh fås bare som hæftet. Hedegaard Bøghs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Frydenlund.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Hedegaard Bøghs "Tryk på kontakten"

"Tryk på kontakten" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Pernille Hedegaard Bøgh "God klassekultur"

Det er muligt at købe Pernille Hedegaard Bøghs "God klassekultur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Hedegaard Bøgh