Bog & idéPernille Hermann

Bøger skrevet af Pernille Hermann

Læs mere om Pernille Hermann
5 produkter
5 produkter
Saga
TAENKEPAUSER
SagaPernille Hermann
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Saga
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Kemi på hjernen
Kemi på hjernenPernille Hermann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Kemi på hjernen
Kemi på hjernen
STREAM
Kemi på hjernenPernille Hermann
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Kemi på hjernen
Saga
SagaPernille Hermann
49,95 DKK
EBOG
(0)
Saga

Mere om Pernille Hermann

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Pernille Hermann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hermanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kemi på hjernen" udgivet af Gyldendal - "K&K 108" i serien "K&K" udgivet af Forlaget Medusa - "Kemi på hjernen" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Skrift og historie hos Orderik Vitalis" udgivet af Museum Tusculanum - "Kemi på hjernen" udgivet af Gyldendal

Mere om Pernille Hermanns bøger

Pernille Hermann har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Hermanns bøger fås i flere forskellige formater. Hermanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernille Hermanns "Kemi på hjernen"

"Kemi på hjernen" er tilgængelig online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Kemi på hjernen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"K&K 108" af Pernille Hermann

Det er muligt at købe Pernille Hermanns "K&K 108" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "K&K 108" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Hermanns serie "K&K". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Medusa.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Hermann