Bog & idéPernille Jensen

Bøger skrevet af Pernille Jensen

Læs mere om Pernille Jensen
6 produkter
6 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering
Misbrugsløsninger
MisbrugsløsningerBen Furman
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Misbrugsløsninger
Rumle og Drille på eventyr
Rumle og Drille på eventyrDorthe Emilie Røssell
79,95 DKK
e-bog
(0)
Rumle og Drille på eventyr

Mere om Pernille Jensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Pernille Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Recovery på dansk" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "At elske og hade på samme tid" udgivet af Books on Demand

Mere om Pernille Jensens bøger

Pernille Jensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Pernille Jensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kræftsygepleje" af Pernille Jensen

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Recovery på dansk" af Pernille Jensen

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Jensen