Bog & idéPernille Pang

Bøger skrevet af Pernille Pang

Læs mere om Pernille Pang
1 produkter
1 produkter
Mikkellers bog om øl
Mikkellers bog om ølPernille Pang
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Mikkellers bog om øl

Mere om Pernille Pang

Pernille Pang har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikkellers bog om øl" udgivet af Gyldendal - "Mikkellers bog om øl" udgivet af Gyldendal

Mere om Pernille Pangs bøger

Du kan købe to bøger af Pernille Pang her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Pang som indbundet. Pangs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Pangs "Mikkellers bog om øl"

Hos Bog & idé er "Mikkellers bog om øl" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mikkellers bog om øl" af Pernille Pang

"Mikkellers bog om øl" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Pang