Bog & idéPernille Steensbech Lemée

Bøger skrevet af Pernille Steensbech Lemée

Læs mere om Pernille Steensbech Lemée
2 produkter
2 produkter
Godt sprog i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Godt sprog i organisationerKresten Bjerg
269,96 DKK
Bog
(0)
Godt sprog i organisationer
Sagt fra toppen
Sagt fra toppenAnne Katrine Lund
49,95 DKK
e-bog
(0)
Sagt fra toppen

Mere om Pernille Steensbech Lemée

Der findes forskellige bøger af Pernille Steensbech Lemée tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lemées bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagt fra toppen" udgivet af Gyldendal Business - "Godt sprog i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Med andres ord" udgivet af Handelshøjskolens forlag - "Troværdighed " udgivet af Frydenlund

Pernille Steensbech Lemées bøger

Du kan købe fire bøger af Pernille Steensbech Lemée her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lemées bøger kommer i udvalgte formater. Lemées bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Steensbech Lemées "Sagt fra toppen"

"Sagt fra toppen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

"Godt sprog i organisationer" af Pernille Steensbech Lemée

"Godt sprog i organisationer" er tilgængelig som bog. Endnu en af Pernille Steensbech Lemée skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Steensbech Lemée