Bog & idéPernille Thorenfeldt

Bøger skrevet af Pernille Thorenfeldt

Læs mere om Pernille Thorenfeldt
1 produkter
1 produkter
Slog nysgerrighed kattene ihjel?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slog nysgerrighed kattene ihjel?Pernille Thorenfeldt
124,46 DKK
Paperback
(1)
Slog nysgerrighed kattene ihjel?

Mere om Pernille Thorenfeldt

Der er en del bøger af Pernille Thorenfeldt til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thorenfeldt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slog nysgerrighed kattene ihjel?" udgivet af Forårsbørn - "Slog nysgerrighed kattene ihjel?" udgivet af Forårsbørn - "Mørkets Gerninger går igen" udgivet af Forlaget Nelumbo

Pernille Thorenfeldts bøger

Du kan bestille tre bøger af Pernille Thorenfeldt her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Thorenfeldts bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Thorenfeldt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pernille Thorenfeldts "Slog nysgerrighed kattene ihjel?"

"Slog nysgerrighed kattene ihjel?" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forårsbørn, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Pernille Thorenfeldt "Slog nysgerrighed kattene ihjel?"

Det er muligt at købe Pernille Thorenfeldts "Slog nysgerrighed kattene ihjel?" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forårsbørn, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Thorenfeldt