Bog & idéPernille Thorup

Bøger skrevet af Pernille Thorup

Læs mere om Pernille Thorup
1 produkter
1 produkter
Ledelse i kompleksitet
Ledelse i kompleksitetKarina Solsø
319,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i kompleksitet

Mere om Pernille Thorup

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Pernille Thorup. Bogen har titlen "Ledelse i kompleksitet". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "Ledelse i kompleksitet" er desuden udgivet i serien "Erhvervspsykologiserien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Thorups "Ledelse i kompleksitet"

Hos Bog & idé er "Ledelse i kompleksitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Thorups serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Pernille Thorup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Thorup