Bog & idéPertti Laine

Bøger skrevet af Pertti Laine

Læs mere om Pertti Laine
5 produkter
5 produkter
Vainotut
VainotutPertti Laine
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Vainotut
Koston oikeutus
Koston oikeutusPertti Laine
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Koston oikeutus
Pisto sydämeen
Pisto sydämeenPertti Laine
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Pisto sydämeen
Kohtalokas kutsu
Kohtalokas kutsuPertti Laine
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Kohtalokas kutsu
Loppuun kiusatut
Loppuun kiusatutPertti Laine
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Loppuun kiusatut

Mere om Pertti Laine

Hvis du er på jagt efter en bog fra Pertti Laine, kan du købe et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laine.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Kohtalokas kutsu" i serien "Rikoskomisario Simppa" udgivet af SAGA Egmont - "Vainotut" i serien "Rikoskomisario Simppa" udgivet af SAGA Egmont - "Pisto sydämeen " i serien "Rikoskomisario Simppa" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Pertti Laine

Der er tre tilgængelige udgivelser af Pertti Laine hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Laines bøger som lydbog. Bøgerne af Laine er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pertti Laines "Kohtalokas kutsu"

"Kohtalokas kutsu" kan købes som lydbog. Med Pertti Laines "Kohtalokas kutsu" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Rikoskomisario Simppa". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på fin.

"Vainotut" af Pertti Laine

Hos Bog & idé er "Vainotut" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Pertti Laines "Vainotut" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af Laines serie "Rikoskomisario Simppa". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Pertti Laine