Bog & idéPete Townshend

Bøger skrevet af Pete Townshend

Læs mere om Pete Townshend
1 produkter
1 produkter
Mit liv og The Who
Mit liv og The WhoPete Townshend
99,00 DKK
e-bog
(8)
Mit liv og The Who

Mere om Pete Townshend

Pete Townshend har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Townshends bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Pete Townshends bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Age of Anxiety" udgivet af Coronet Books - "Mit liv og The Who" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Pete Townshends bøger

Du kan købe to bøger af Pete Townshend her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Pete Townshend kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Townshend er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Age of Anxiety" af Pete Townshend

Det er muligt at købe Pete Townshends "The Age of Anxiety" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Coronet Books.

"Mit liv og The Who" af Pete Townshend

"Mit liv og The Who" er tilgængelig online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mit liv og The Who" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pete Townshend