Bog & idéPeter Aage Bak

Bøger skrevet af Peter Aage Bak

Læs mere om Peter Aage Bak
1 produkter
1 produkter
Dumheden – og velsignelserne
Dumheden – og velsignelsernePeter Aage Bak
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Dumheden – og velsignelserne

Mere om Peter Aage Bak

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Peter Aage Bak. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dumheden – og velsignelserne" udgivet af Lohse - "Dumheden - og velsignelserne" udgivet af Lohse - "Johannes´ Første Brev. Johannes´ Andet Brev. Johannes´ Tredje Brev" udgivet af Lohse - "Hebræerbrevet" udgivet af Lohse

Mere om Peter Aage Baks bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Peter Aage Bak hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Peter Aage Bak bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bak er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lohse.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dumheden – og velsignelserne" af Peter Aage Bak

Hos Bog & idé er "Dumheden – og velsignelserne" tilgængelig som lydbog. Peter Aage Baks "Dumheden – og velsignelserne" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lohse.

Peter Aage Bak "Dumheden - og velsignelserne"

Det er muligt at købe Peter Aage Baks "Dumheden - og velsignelserne" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lohse, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Aage Bak