Bog & idéPeter Andersen

Bøger skrevet af Peter Andersen

Læs mere om Peter Andersen
3 produkter
3 produkter
Godt i gang med co-teaching
Godt i gang med co-teachingPeter Andersen
249,95 DKK
EBOG
(0)
Godt i gang med co-teaching
Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)
Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)Peter Andersen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)
Projektbaseret undervisning
Projektbaseret undervisningPeter Andersen
359,95 DKK
EBOG
(0)
Projektbaseret undervisning

Mere om Peter Andersen

Der findes en del bøger skrevet af Peter Andersen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)" udgivet af Dafolo A/S - "Godt i gang med co-teaching" udgivet af Dafolo A/S

Bøger af Peter Andersen

Du kan finde to bøger af Peter Andersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Andersens bøger fås blot som ebog. Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Dafolo A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)" af Peter Andersen

Det er muligt at købe Peter Andersens "Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ledelse i Morgen Nr. 5. - Februar 2019 (E-tidsskrift, pdf)" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

"Godt i gang med co-teaching" af Peter Andersen

Det er muligt at købe Peter Andersens "Godt i gang med co-teaching" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Godt i gang med co-teaching" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Andersen