Bog & idéPeter Banke

Bøger skrevet af Peter Banke

Læs mere om Peter Banke
4 produkter
4 produkter
Vild med Ronaldo
STREAM
Vild med RonaldoPeter Banke
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Vild med Ronaldo
Neymar
STREAM
NeymarPeter Banke
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Neymar
Alt om Neymar
STREAM
Alt om NeymarPeter Banke
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Alt om Neymar
Alt om Christian Eriksen
STREAM
Alt om Christian EriksenPeter Banke
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Alt om Christian Eriksen

Mere om Peter Banke

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Peter Banke. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bankes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vild med Ronaldo" i serien "Alt om" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Neymar" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Vild med Ronaldo" udgivet af Turbulenz - "Neymar - den brasilianske drøm" udgivet af Turbulenz - "Alt om Ronaldo" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Alt om Neymar" udgivet af Turbulenz - "Cristiano Ronaldo - Gulddreng" udgivet af Turbulenz - "Alt om Bayern München" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz - "Alt om Christian Eriksen" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz - "Alt om Chelsea" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz - "Alt om Messi, Suárez & Neymar" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz

Bøger skrevet af Peter Banke

Du kan købe 11 bøger af Peter Banke her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bankes bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Banke opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vild med Ronaldo" af Peter Banke

"Vild med Ronaldo" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Vild med Ronaldo" af Peter Banke med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Alt om". Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Neymar" af Peter Banke

Hos Bog & idé er "Neymar" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Neymar" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Banke