Bog & idéPeter Bejder og Kim Boye Holt

Bøger skrevet af Peter Bejder og Kim Boye Holt

Læs mere om Peter Bejder og Kim Boye Holt
1 produkter
1 produkter
Jeg læser om Spanien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg læser om SpanienPeter Bejder og Kim Boye Holt
80,96 DKK
Indbundet
(0)
Jeg læser om Spanien

Mere om Peter Bejder og Kim Boye Holt

Peter Bejder og Kim Boye Holt har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Holts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cuba - et land i Caribien" udgivet af GO Forlag - "Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" udgivet af GO Forlag - "Bibi er grønlænder" udgivet af Mañana - "Jeg læser om Spanien" i serien "Jeg læser om lande" udgivet af GO Forlag

Peter Bejder og Kim Boye Holts bøger

Peter Bejder og Kim Boye Holt har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Bejder og Kim Boye Holt kommer i et udvalg af formater. Peter Bejder og Kim Boye Holt bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Bejder og Kim Boye Holts "Cuba - et land i Caribien"

Hos Bog & idé er "Cuba - et land i Caribien" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

"Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" af Peter Bejder og Kim Boye Holt

Hos Bog & idé er "Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bejder og Kim Boye Holt