Bog & idéPeter Berliner

Bøger skrevet af Peter Berliner

Læs mere om Peter Berliner
5 produkter
5 produkter
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21Birgit Kleist Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21
Qungujulanerup tunuani
Qungujulanerup tunuaniLaila Andrés
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Qungujulanerup tunuani
Bag smilet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bag smiletLaila Andrés
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Bag smilet
Fællesskaber
FællesskaberPeter Berliner
209,95 DKK
EBOG
(0)
Fællesskaber
Syv forundringer over resiliensbegrebet
Syv forundringer over resiliensbegrebetPeter Berliner
35,00 DKK
EBOG
(0)
Syv forundringer over resiliensbegrebet

Mere om Peter Berliner

Der findes en del bøger skrevet af Peter Berliner til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Berliner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" udgivet af Det Grønlandske Selskab - "Syv forundringer over resiliensbegrebet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fællesskaber" udgivet af Bogforlaget Frydenlund - "Kvalitativ metode i praksis" udgivet af Frydenlund - "Vold og trusler på arbejdet " i serien "Bistand, omsorg, sygepleje" udgivet af Gad

Mere om Peter Berliners bøger

Du kan bestille fem bøger af Peter Berliner her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Peter Berliner bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Berliner skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" af Peter Berliner

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Det Grønlandske Selskab, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Berliner "Syv forundringer over resiliensbegrebet"

Det er muligt at købe Peter Berliners "Syv forundringer over resiliensbegrebet" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Syv forundringer over resiliensbegrebet" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Berliner