Bog & idéPeter Beyer

Bøger skrevet af Peter Beyer

Læs mere om Peter Beyer
2 produkter
2 produkter
Værdibaseret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Værdibaseret ledelsePeter Beyer
512,96 DKK
Hæftet
(0)
Værdibaseret ledelse
Transformationsstrategier
TransformationsstrategierPeter Beyer
369,95 DKK
Paperback
(0)
Transformationsstrategier

Mere om Peter Beyer

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Peter Beyer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Beyers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Transformationsstrategier" udgivet af Samfundslitteratur - "Værdibaseret ledelse" udgivet af Karnov Group - "Vor tids kirkekamp " udgivet af Re-formatio - "Veje til fornyelsen " udgivet af Samfundslitteratur - "Strateg og arkitekt" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Systemudvikling og forandring" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger skrevet af Peter Beyer

Du kan bestille seks bøger af Peter Beyer her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Peter Beyer bøger i udvalgte formater. Beyers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Beyers "Transformationsstrategier"

"Transformationsstrategier" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Peter Beyer "Værdibaseret ledelse"

Det er muligt at købe Peter Beyers "Værdibaseret ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Beyer