Bog & idéPeter Bie

Bøger skrevet af Peter Bie

Læs mere om Peter Bie
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Peter Bie

Der findes flere bøger fra Peter Bie online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bies bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En måde at leve på" udgivet af Forlaget THP - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "EU efter Lissabon" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Peter Bie

Der er fire tilgængelige udgivelser af Peter Bie hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Bie fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Bie er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En måde at leve på" af Peter Bie

Hos Bog & idé er "En måde at leve på" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget THP.

Peter Bie "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bie