Bog & idéPeter Bilde Fogh

Bøger skrevet af Peter Bilde Fogh

Læs mere om Peter Bilde Fogh
5 produkter
5 produkter
SYLTEDRONNINGENS FORRÅD
SYLTEDRONNINGENS FORRÅDHelena Grayston
249,95 DKK
Indbundet
(0)
SYLTEDRONNINGENS FORRÅD
SYLTEDRONNINGEN
SYLTEDRONNINGENHelena Grayston
249,95 DKK
Indbundet
(0)
SYLTEDRONNINGEN
Vintertid og stjernestunder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vintertid og stjernestunderPeter Bilde Fogh
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Vintertid og stjernestunder
Vildt og smukt med blomster fra naturen
Vildt og smukt med blomster fra naturenPeter Bilde Fogh
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Vildt og smukt med blomster fra naturen
Alle tiders kranse
Alle tiders kranseMargit Engen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Alle tiders kranse

Mere om Peter Bilde Fogh

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Peter Bilde Fogh, har du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Foghs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vildt og smukt med blomster fra naturen" udgivet af Gyldendal - "FORÅR PÅ VEJ" udgivet af Koustrup & Co. - "Blomster i vand" udgivet af Gyldendal - "Alle tiders kranse" udgivet af Gyldendal - "Alle tiders kranse" udgivet af Gyldendal - "Sukkulenter og kaktus" udgivet af Gyldendal - "Vintertid og stjernestunder" udgivet af Gyldendal - "Buketter" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger skrevet af Peter Bilde Fogh

Peter Bilde Fogh har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille Foghs bøger som indbundet. Bøgerne af Fogh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Bilde Foghs "Vildt og smukt med blomster fra naturen"

"Vildt og smukt med blomster fra naturen" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"FORÅR PÅ VEJ" af Peter Bilde Fogh

"FORÅR PÅ VEJ" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Koustrup & Co..
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bilde Fogh