Bog & idéPeter Birkelund

Bøger skrevet af Peter Birkelund

Læs mere om Peter Birkelund
2 produkter
2 produkter
Sabotør i Holger Danske
STREAM
Sabotør i Holger DanskePeter Birkelund
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Sabotør i Holger Danske
Sabotør i Holger Danske
Sabotør i Holger DanskePeter Birkelund
139,95 DKK
e-bog
(4)
Sabotør i Holger Danske

Mere om Peter Birkelund

Der er en del bøger fra Peter Birkelund på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Birkelunds udgivelser.
Bøgerne fra Peter Birkelund kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sabotør i Holger Danske" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sabotør i Holger Danske" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Holger Danske Bind 1+2 " i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Holger Danske (Bind 1+2)" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "De loyale oprørere" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Sabotør i Holger Danske" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sabotør i Holger Danske" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejsende i sabotage" i serien "Frihedsmuseets Venners årsskrift" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "Frihedsmuseet" i serien "Frihedsmuseets Venners årsskrift" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "Sabotør i Holger Danske" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Peter Birkelunds bøger

Peter Birkelund har ti bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Peter Birkelund kommer i udvalgte formater. Peter Birkelund bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Birkelunds "Sabotør i Holger Danske"

Det er muligt at købe Peter Birkelunds "Sabotør i Holger Danske" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sabotør i Holger Danske" af Peter Birkelund

Det er muligt at købe Peter Birkelunds "Sabotør i Holger Danske" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Birkelund