Bog & idéPeter Bjerre Mortensen

Bøger skrevet af Peter Bjerre Mortensen

Læs mere om Peter Bjerre Mortensen
8 produkter
8 produkter
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Budgetlægning og offentlige udgifter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Budgetlægning og offentlige udgifterTorben Skovgaard Andersen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Budgetlægning og offentlige udgifter
Aaron Wildavsky
Aaron WildavskyPeter Bjerre Mortensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Aaron Wildavsky
Overmod og afmagt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Overmod og afmagtJørgen Grønnegård Christensen
296,96 DKK
Hæftet
(2)
Overmod og afmagt
Det nationale råderum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nationale råderumPeter Bjerre Mortensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nationale råderum
I politikkens vold
BOEGERTILSTAERKPRIS
I politikkens voldPeter Bjerre Mortensen & Jørgen Grønnegaard Christensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
I politikkens vold
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Regelstaten
RegelstatenMads Leth Felsager Jakobsen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Regelstaten

Mere om Peter Bjerre Mortensen

Der er en del bøger skrevet af Peter Bjerre Mortensen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Mortensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Det nationale råderum" udgivet af Djøf Forlag - "Når embedsmænd lovgiver" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Overmod og afmagt" udgivet af Djøf Forlag - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Aaron Wildavsky" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "I politikkens vold" i serien "Studier i offentlig politik" udgivet af Djøf Forlag - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Regelstaten" i serien "Studier i offentlig politik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Aaron Wildavsky" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Bjerre Mortensen

Peter Bjerre Mortensen har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Bjerre Mortensen fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Mortensen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Bjerre Mortensens "Det demokratiske system"

Det er muligt at købe Peter Bjerre Mortensens "Det demokratiske system" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Bjerre Mortensen "Det nationale råderum"

Det er muligt at købe Peter Bjerre Mortensens "Det nationale råderum" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bjerre Mortensen