Bog & idéPeter & Charlotte Fiell

Bøger skrevet af Peter & Charlotte Fiell

Læs mere om Peter & Charlotte Fiell
2 produkter
2 produkter
Decorative Art 1970s
Decorative Art 1970sPeter & Charlotte Fiell
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Decorative Art 1970s
Decorative Art 1960s
Decorative Art 1960sPeter & Charlotte Fiell
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Decorative Art 1960s

Mere om Peter & Charlotte Fiell

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Peter & Charlotte Fiell. På listen nedenfor har du de seneste af Fiells bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Decorative Art 1970s" udgivet af Taschen - "Decorative Art 1960s" udgivet af Taschen

Bøger skrevet af Peter & Charlotte Fiell

Peter & Charlotte Fiell har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Fiell som indbundet. Fiells bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Taschen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter & Charlotte Fiells "Decorative Art 1970s"

Det er muligt at købe Peter & Charlotte Fiells "Decorative Art 1970s" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Taschen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Decorative Art 1960s" af Peter & Charlotte Fiell

Hos Bog & idé er "Decorative Art 1960s" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter & Charlotte Fiell