Bog & idéPeter Dalegaard

Bøger skrevet af Peter Dalegaard

Læs mere om Peter Dalegaard
2 produkter
2 produkter
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonflikt
STREAM
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonfliktPeter Dalegaard
49,95 DKK
Lydbog
(0)
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonflikt
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonflikt
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonfliktPeter Dalegaard
39,95 DKK
EBOG
(0)
"Haraldsgade-sagen" og den københavnske bandekonflikt

Mere om Peter Dalegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Peter Dalegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Dalegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Peter Dalegaard

Peter Dalegaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Peter Dalegaard bøger i samtlige formater. Dalegaards bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Dalegaards "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt"

Det er muligt at købe Peter Dalegaards "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" som lydbog. Du kan derudover altid have "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" af Peter Dalegaard med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Dalegaards serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Dalegaard "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt"

Det er muligt at købe Peter Dalegaards "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" som e-bog. Hvis du køber "Haraldsgade-sagen og den københavnske bandekonflikt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Dalegaards serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Dalegaard